perjantai 9. maaliskuuta 2012

YRITYSKYLÄPÄIVÄ

YRITYSKYLÄPÄIVÄ
Menimme torstaina yrityskylään, siellä oli kivaa. Kello 9.20 piti olla yrityskylässä ja sieltä päästiin klo 14.00. Siellä jokainen sai oman aikataulun, jossa lukee vapaa-ajat ja työskentelyajat. Jokainen meistä sai myös oman pahvin jossa luki omat tehtävät. Jokaisella oli erilainen tehtävä, jokaisella oli oma ryhmä. Työskentelin Kaupungin Talolla ja yritykseni oli projektisuunnittelija. Ryhmässäni oli Emilia.A, Petja ja Kosti. Vapaa-ajalla saatiin mennä S-markettiin josta sai ostaa ja koulusta saatiin pizzaa, jugurttia ja tripin. Nämä ruuat piti vaan ja ainoastaan syödä ravintolassa. Minun ensimmäisessä työvuorossa jännitti paljon, mutta silti  sain kaikki tehtävät hyvin tehty. Vaikein tehtäväni oli pitää Kaupunginvaltuuston kokous, jossa pidin sen Kaupungintalolla.
Vapaa-ajalla menin kavereitteni kanssa ottamaan kuvia tai mennä
S-markettiin. Ennen kun lähdemme kotiin kokoonnuimme kaikki, ja sitten jokaisen firman johtaja sanoi pari sanaa mitä oppisi ja mistä piti. Sitten minun piti kertoo kaikille mitä päätimme Kaupunginvaltuuston kokouksessa. Pidin tästä päivästä.

Tässä kuvassa kaupunginjohtaja kiitti kaikkia, vaalivirkailija kertoi vaalituloksista ja minä itse kerroin, mitä päätimme Kaupunginvaltuuston kokouksessa.

Hoda Al Bermanei 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti